© 2019 de Grow Scientific Progress. Creat cu Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Inițiativa cetățenilor

De ce?

Considerăm că actualul sistem de reglementare are ca rezultat interzicerea implicită a noilor tehnici de reproducere a plantelor. Aceste noi tehnici reprezinta un mijloc important pentru producerea culturilor rezistente, cu mai puține resurse și într-un timp scurt: un progres necesar, ținând cont că schimbările climatice și nesiguranța alimentară sunt adevărate amenințări în zilele nostre.

 

Ce?

Am prezentat o propunere detaliată Comisiei Europene sub forma unei inițiative a cetățenilor europeni. În această propunere, evidențiem modificările actualei legi care iau în considerare progresele importante in tehnicile de reporducere a plantelor. Îndeosebi, propunem să ne concentrăm mai curând asupra culturii decât asupra tehnicii. În acest fel, siguranța este asigurată, iar beneficiile valoroase ale noilor tehnici nu sunt pierdute în fața obstacolelor ilogice de reglementare. 

 

Cum?

Începând cu 25 Iunie, vom strânge un milion de semnături din partea cetățenilor Uniunii Europene care doresc să ni se alăture inițiatiei.


Cu sprijinul dumneavoastră,  vom cere o actualizare a legislației în vigoare pentru a încuraja inovația, sustenabilitatea, și siguranța, atât pentru noi cât și pentru generațiile următoare. 

 

Ajută-ne cu semnătura ta!

Suntem mai mult decât fericiți să primim ajutorul dumneavoastră prin sistemul online de colectare al semnăturilor. Haideți să ducem vestea mai departe și să atingem un milion de semnatari!

 

Implică-te!

Vă invităm să ne ajutați să atingem cifra de un milion în rândul semnăturilor colectate prin distribuirea inițiativei noastre în rețelele de socializare.


Rețineți faptul că aceasta este o inițiativă independentă, condusă de studenți, fără niciun fel de finanțare din exterior. 

Contează-ne!

Ajutați-ne în solicitarea unui cadru juridic mai bun pentru tehnicile specifice de reproducere a plantelor în UE, care să stimuleze echilibrul între siguranță și inovație.

  • Facebook
  • Twitter
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now