Državljanska pobuda

Želimo, da se EU osredotoči na trajnost, varnost in odgovorne inovacije, ko gre za nove tehnike gojenja rastlin.

Zahtevaj boljši pravni okvir za dosego teh ciljev z zbiranjem milijona podpisov!

Zašto?

Verjamemo, da ima sedanji regulativni sistem implicitna prepoved novih tehnik gojenja rastlin. Te nove tehnike so dragoceno orodje za gojenje bolj odpornih poljščin z manj sredstev in v manj časa: prepotrebno napredovanje v času podnebnih sprememb in pričakovano negotovost s hrano.

 

Kaj?

Evropski komisiji smo predložili podroben predlog v obliki evropske državljanske pobude. V tem predlogu orisamo spremembe v veljavnem zakonu, ki upoštevajo pomemben napredek v tehniki razmnoževanja rastlin. Najpomembneje je, da predlagamo, da se osredotočimo na posevek in ne na tehniko. Na ta način je zagotovljena varnost, medtem ko dragocene koristi novih tehnik ne izgubijo nelogičnih regulatornih ovir.

 

Kako?

Od 25. julija 2019 bomo z veseljem prejeli vašo podporo prek sistema spletnega zbiranja podpisov. Povezavo najdete tukaj.

 

Z vašo podporo bomo zahtevali posodobitev zakonodaje za spodbujanje odgovornih inovacij, trajnosti in varnosti za nas in naslednje generacije

 

Podprite nas s svojim podpisom!

Veseli nas, da smo prejeli vaš podpis prek sistema spletnega zbiranja podpisov - razširimo besedo in jo naredimo milijon!

 

Sodelujte

Z veseljem pozdravljamo vašo pomoč, da z razširjanjem besede znotraj svoje mreže dosežete milijon podpisov.

Prosimo, upoštevajte, da doslej nismo prejeli nobenega financiranja in deluje kot neodvisna pobuda, ki jo vodijo študenti. Morebitni prihodnji finančni prispevki bodo objavljeni na tej spletni strani.

Pišite nam

Pomagajte nam zahtevati boljši pravni okvir za ciljno usmerjene rejske tehnike v EU, ki spodbujajo ravnovesje med varnostjo in inovacijami

 

Pridružite se razpravi in ​​nam pustite sporočilo - z veseljem klepetamo in odgovarjamo na vprašanja!

  • Facebook
  • Twitter
 

© 2019 by Grow Scientific Progress. Created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now