Fă cunoștință cu Comitetul Cetățenilor!

Suntem un grup de studenți masteranzi din opt state membre ale Uniunii Europene. Ne-am cunoscut în perioada studiilor noastre în cadrul Universității și a Centrului de Cercetare Wageningen, unde am început această inițiativă de promovare a inovării agricole responsabile în UE.


Cu experiență în domeniul siguranței alimentare, al legislației alimentare, studiilor de mediu, stiinței plantelor, economiei și al biotehnologiei, ne-am unit forțele pentru a îndemna Comisia Europeană să acționeze. Ne dorim să vedem o îmbunatățire a legislației învechite privind creșterea plantelor în UE.


Doriți să aflați mai multe? Vom fi mereu bucuroși să răspundem întrebărilor dumneavoastră și să vă ascultăm opiniile! 

Lavinia este medic veterinar, care în prezent studiază masterul  în legislația siguranței alimentare și afaceri de reglementare. Ea a cofinanțat inițiativa cu scopul de implementa în UE practici agricole mai progresive și mai durabile. 

Lavinia Scudiero

Oli studiază în prezent legislația alimentară și afaceri de reglementare. A cofinanțat inițiativa deoarece scopul ei este de a îmbunătăți sistemul juridic din UE în ceea ce privește siguranța alimentară.

Oli Svilečić

Eva este un biotehnolog care în prezent studiază masterul în management, economie și studii de consum în științele organismelor vii. Ea a fondat această inițiativă pentru a promova inovarea și progresul în agricultură.

Eva Bataller Perelló

Dick studiază legislația alimentară și afaceri de reglementare și a cofinanțat această inițiativă considerând că îmbunătățirea reproducerii plantelor poate ajuta tranziția spre o economie bio.

Dick Bakker

Jibbe studiază în prezent Biotehnologia și a cofinanțat această inițiativă pentru a contribui la legislația UE, cu scopul de a ajuta implementarea unor politici eficiente și sigure de reproducere a plantelor.

Jibbe Keulen

Martina studiază masterul în siguranța în lanțul alimentar, cu specializarea în legislație alimentară. A cofinanțat inițiativa deoarece este convinsă că o actualizare a legislației este imperativă pentu utilizarea sigură, responsabilă și durabilă a noilor tehnici de reproducere a plantelor în UE.

Martina Helmlinger

Lilli urmează masterul în știința culturilor și a cofinanțat această inițiativă pentru a contribui la soluțiile problemelor globale, cum ar fi securitatea alimentară, durabilitatea mediului, precum și schimbările climatice.

Lilli Schütz

Fawad studiază masterul în biotehnologie, având experiență în economie și a cofondat această inițiativă de promovare a inovării biotehnologice necesare.

Fawad Omar

Miguel studiază biotehnologia plantelor și este preocupat de viitorul creșterii plantelor în Europa. El a fondat această inițiativă pentru a contribui la siguranța și securitatea alimentară pentru generațiile următoare.

Miguel Leitão

Miltiadis studiază masterul în management, economie și studii de consum în științele organismelor vii. El a cofinanțat această inițiativă deoarece crede că, prin utilizarea NPBT-urilor (noi tehnici de reproducere a plantelor), agenții economici pot trece la operațiuni mai durabile, simultan cu creșterea randamentului culturilor.

Miltiadis Roidis

© 2019 de Grow Scientific Progress. Creat cu Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now