Γνωρίστε τα μέλη της επιτροπής

Είμαστε μια ομάδα νεαρών μεταπτυχιακών φοιτητών από οκτώ κράτη μέλη της ΕΕ. Γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια των σπουδών μας στο Πανεπιστήμιο/ερευνητικό κέντρο του Βαγκενίγκεν και ξεκινήσαμε αυτήν την πρωτοβουλία για την προώθηση της υπεύθυνης γεωργικής καινοτομίας στην ΕΕ.


Με υπόβαθρα σπουδών σε: ασφάλεια τροφίμων, νομοθεσία τροφίμων, περιβαλλοντικές επιστήμες, επιστήμες φυτών, οικονομικά και βιοτεχνολογία, έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας για να παροτρύνουμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δράσει. Επιθυμούμε να βελτιώσουμε την παρωχημένη νομοθεσία σχετικά με την βελτίωση φυτών στην ΕΕ.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να ανταλλάξουμε απόψεις εδώ

Η Λαβίνια είναι κτηνίατρος και κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομοθεσία Ασφάλειας Τροφίμων και Κανονιστικών Υποθέσεων. Συνδιοργάνωσε την πρωτοβουλία αυτή, με στόχο την εφαρμογή πιο προοδευτικών και αειφόρων γεωργικών πρακτικών στην ΕΕ.

Lavinia Scudiero

Η Όλη σπουδάζει Ασφάλεια Τροφίμων και Κανονιστικών Υποθέσεων. Συνδιοργάνωσε αυτήν την πρωτοβουλία επειδή στόχος της είναι η βελτίωση του νομικού συστήματος στην ΕΕ σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων.

Oli Svilečić

Η Εύα είναι βιοτεχνολόγος και κάνει το μεταπτυχιακό της στην Διοίκηση Βιοεπιστημονικών Επιχειρήσεων. Συνδιοργάνωσε την πρωτοβουλία αυτή για την προώθηση της καινοτομίας και της προόδου στη γεωργία.

Eva Bataller Perelló

Ο Ντίκ σπουδάζει Ασφάλεια Τροφίμων και Κανονιστικών Υποθέσεων και συνδιοργάνωσε την πρωτοβουλία αυτή, καθώς πιστεύει πως οι βελτιωμένες τεχνικές αναπαραγωγής φυτών μπορούν να συμβάλουν στη μετάβαση προς μια βιο-οικονομία.

Dick Bakker

Ο Γίμπε σπουδάζει Βιοτεχνολογία και συνδιοργάνωσε αυτήν την πρωτοβουλία επειδή θέλει να συμβάλει στη νομοθεσία της ΕΕ ώστε να βοηθηθεί η εφαρμογή αποτελεσματικών και ασφαλέστερων φυτικών καλλιεργητικών κανονισμών.

Jibbe Keulen

Η Μαρτίνα σπουδάζει Ασφάλεια Τροφικών Αλυσίδων με εξειδίκευση στην Ασφάλεια Τροφίμων. Συνδιοργάνωσε την πρωτοβουλία αυτή, επειδή είναι πεπεισμένη ότι η επικαιροποίηση της νομοθεσίας είναι επιτακτική για την ασφαλή, υπεύθυνη και βιώσιμη χρήση νέων τεχνικών βελτίωσης φυτών στην ΕΕ.

Martina Helmlinger

Η Λίλλη κάνει το μεταπτυχιακό της σε Επιστήμες Φυτών και συνδιοργάνωσε την πρωτοβουλία αυτή για να συμβάλει στην επίλυση παγκόσμιων προκλήσεων όπως η επισιτιστική ασφάλεια, η περιβαλλοντική βιωσιμότητα και η κλιματική αλλαγή.

Lilli Schütz

Ο Φαγουάτ είναι μεταπτυχιακός φοιτητής Βιοτεχνολογίας με προπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και συνδιοργάνωσε αυτή την πρωτοβουλία για την προώθηση της απαραίτητης βιοτεχνολογικής καινοτομίας.

Fawad Omar

O Μιγκέλ σπουδάζει Βιοτεχνολογία Φυτών και ανησυχεί για το μέλλον της φυτικής αναπαραγωγής στην Ευρώπη. Συνδιοργάνωσε αυτή την πρωτοβουλία για να συμβάλει στην ασφάλεια των τροφίμων για τις επόμενες γενιές.

Miguel Leitão

Ο Μιλτιάδης κάνει το μεταπτυχιακό του στην Διοίκηση Βιοεπιστημονικών Επιχειρήσεων. Συνδιοργάνωσε την πρωτοβουλία αυτή, καθώς πιστεύει πως με την χρήση νέων τεχνικών βελτίωσης φυτών, οι αγρο-διατροφικές επιχειρήσεις μπορούν να επιτύχουν πιο αειφόρες λειτουργίες, ενώ ταυτόχρονα να αυξήσουν τις παραγωγές τους.

Miltiadis Roidis

© 2019 by Grow Scientific Progress. Created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now