© 2019 by Grow Scientific Progress. Created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Građanska Inicijativa

Zašto?

Mi, osnivači Grow Scientific Progress, vjerujemo da trenutni regulatorni sustav rezultira implicitnom zabranom novih  tehnika selekcije biljaka . Takve nove tehnike vrijedna su sredstva za selekciju otpornijih kultura s manje resursa i u kraćim vremenskim okvirima – vise nego potreban napredak u vrijeme klimatskih promjena i očekivane nedostatka u hrani.

 

ŠTO?

Stoga smo Europskoj Komisiji podnijeli detaljan prijedlog u obliku Europske Građanske Inicijative . U ovom prijedlogu mi predstavljamo izmene postoeckog zakona koi uzimaju u prijedvid bitne poboljsavanja u novim tehnikama selekcije.
Ono sto je najbitnjie – mi predlazemo staviti naglask na kulture, a ne na tehnike. Na taj nacin bezbjednost je osigurana, ali vrijedne prednosti novih tehnika nisu izgubljene u nelogičnim prepriekama regulativa.

 

KAKO?

Počevši od 25. Srpnja prikupit ćemo milijun potpisa građana EU koji podržavaju našu inicijativu.

Uz vašu podršku, zahtijevat ćemo unaprjedenje zakonodavstva kako bismo potaknuli odgovornu inovaciju, održivost i bezbjednost za nas i sljedeće generacije.

 

Podržite nas svojim potpisom!

Sretni smo što smo primili vaš potpis putem sustava za prikupljanje internetskih potpisa - širimo riječ i učinimo to milijun!

 

Uključite se

Veselo pozdravljamo vašu pomoć kako bismo dostigli milijun potpisa šireći riječ unutar vaše mreže.

Imajte na umu da do sada nismo dobili nikakva sredstva i da smo nezavisna inicijativa koju vode studenti. Svi budući financijski doprinosi bit će objavljeni na ovoj internetskoj stranici.

Kontaktirajte nas

Pomozite nam da tražimo bolji pravni okvir za ciljane tehnike selekcija u EU koji potiče ravnotežu između bezbjednosti i inovacija.

Pridružite se debati i ostavite nam poruku - sretni smo što možemo razgovarati i odgovarati na pitanja!

  • Facebook
  • Twitter
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now