© 2019 by Grow Scientific Progress. Created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Upoznajte nas Gradjanski Odbor 

Lavinia je veterinarka koja trenutno pohađa magisterij iz Zakona o bezbjednosti hrane i regulatornih poslova. Ona je suosnivačica inicijative s ciljem sprovedbe naprednijih i održivih poljoprivrednih praksi u EU.

Lavinia Scudiero

Oli trenutno studira Zakoni o hrani i regulatorne poslove. Ona je suosnivačica inicijative jer je njezin cilj je poboljšanje pravnog sustava u EU vezanog za bezbjednost hrane.

Oli Svilečić

Eva je biotehnologinja koja trenutno pohađa magisterij iz menadžmenta, ekonomije i potrošačkih studija u znanosti o životu. Ona je suosnivač ove inicijative za promicanje inovacija i napredak u poljoprivredi.

Eva Bataller Perelló

Dick proučava Zakoni o hrani i regulatorne poslove i suosnivač je ove inicijative iz uvjerenja da poboljšana selekcija biljaka može pomoći u prijelazu na gospodarstvo zasnovano sa razumjevanjem bioloskih osnova.

Dick Bakker

Jibbe trenutno studira biotehnologiju i suosnivač je ove inicijative kako bi pridonio zakonodavstvu EU-a i pomogao u provedbi učinkovitih i bezbjednih politika selekcije bilja.

Jibbe Keulen

Martina studira bezbjednost u prehrambenom lancu sa specijalizacijom u Zakonu o hrani. Ona je suosnivačica inicijative jer je uvjerena da je unaprjedjenje zakona je imperativ za bezbjednu, odgovornu i održivu uporabu novih tehnika selekcija biljaka u EU.

Martina Helmlinger

Lilli nastavlja magisterij iz Crop Sciences i suosnivač je ove inicijative kako bi doprinijela rješavanju globalnih izazova kao što su bezbjednost hrane, održivost okoliša i klimatske promjene.


Lilli Schütz

Omar je magistarski student biotehnologije s iskustvom u ekonomiji i suosnivač ove inicijative za promicanje prijeko potrebnih biotehnoloških inovacija.

Fawad Omar

Miguel proučava biotehnologiju biljaka i zabrinut je za budućnost selekciji  biljaka u Europi. On je suosnivač ove inicijative kako bi pridonio ka bezbjednosti i sigurnosti hrane za sljedeće generacije.

Miguel Leitão

Miltiadis studira magisterij iz menadžmenta, ekonomije i potrošačkih studija u znanosti o životu. On je suosnivač ove inicijative jer vjeruje da se uz korištenje NPBT-a poljoprivredni poduzeca mogu pomaknuti prema održivijim nacinama poslovanja uz istodobno povećanje prinosa usjeva.

Miltiadis Roidis

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now