© 2019 by Grow Scientific Progress. Created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Leer het burgercomité kennen!

Lavinia is een dierenarts, en streeft momenteel een Master’s degree in Food Safety Law and Regulatory Affairs na. Ze was mede-oprichter van het initiatief, en wil de implementatie van progressieve en duurzame landbouwmethoden bevorderen.

Lavinia Scudiero

Oli studeert momenteel Food Law and Regulatory Affairs. Ze heeft het initiatief mede-opgericht met het doel om het rechtssysteem op het gebied van voedselveiligheid binnen de EU te verbeteren.

Oli Svilečić

Eva is een biotechnoloog die momenteel een Master in Management, Economics and Consumer Studies in Life Sciences nastreeft. Ze heeft dit initiatief mede-opgericht om innovatie en vooruitgang in de landbouw te promoten.

Eva Bataller Perelló

Dick studeert Food Law and Regulatory Affairs en heeft dit initiatief mede-opgericht vanuit de overtuiging dat verbeterde plantenveredeling de overgang naar een biobased-economy zal bevorderen.

Dick Bakker

Jibbe studeert momenteel Biotechnology en heeft is mede-oprichter van dit initiatief om bij te dragen aan EU-wetgeving om een effectief en veilig plantenveredelingsbeleid te bewerkstelligen.

Jibbe Keulen

Martina studeert Safety in the Food Chain met een specialisatie in Food Law. Ze heeft het initiatief mede-opgericht omdat ze ervan overtuigd is dat vernieuwing van deze wetgeving noodzakelijk is voor veilig, verantwoord, en duurzaam gebruik van nieuwe veredelingstechnieken in de EU. 

Martina Helmlinger

Lilli streeft een Master in Crop Sciences na, en heeft dit initiatief mede-opgericht om bij te dragen aan globale uitdagingen zoals voedselzekerheid, een duurzaam milieu, en klimaatverandering.

Lilli Schütz

Fawad is een masterstudent Biotechnology met een achtergrond in Economie. Hij is mede-oprichter van dit initiatief om bij te dragen om hoognodige biotechnologische innovatie promoten.

Fawad Omar

Miguel studeert Plant Biotechnology, en maakt zich zorgen over de toekomst van plantenveredeling in Europa. Hij is mede-oprichter van dit initiatief om bij te dragen aan voedselveiligheid en -zekerheid voor de komende generaties.

Miguel Leitão

Miliadis is met de Master Management, Economics and Consumer Studies in Life Sciences bezig. Hij is mede-oprichter van dit initiatief omdat hij gelooft dat agrarische bedrijven door NPBT’s duurzamer te werk kunnen gaan en tegelijkertijd hun opbrengst kunnen verhogen.

Miltiadis Roidis

Deze site is ontworpen met de
.com
website builder. Maak je website vandaag nog.
Nu beginnen