© 2019 by Grow Scientific Progress. Created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Sestani se z državljanskim odborom

Lavinia je veterinar, ki trenutno opravlja magisterij iz zakona o varnosti hrane in regulativnih zadevah. Pobudo je soustanovila z namenom, da v EU uveljavijo bolj napredne in trajnostne kmetijske prakse.

Lavinia Scudiero

Oli trenutno študira živilsko pravo in regulativne zadeve. Pobudo je soustanovila, saj je njen cilj izboljšati pravni sistem EU v zvezi z varnostjo hrane.

Oli Svilečić

Eva je biotehnologinja, trenutno je magistrirala na temo upravljanja, ekonomije in potrošniških študij ved o življenju. Ta pobuda je soustanovila za spodbujanje inovacij in napredka v kmetijstvu.

Eva Bataller Perelló

Dick preučuje živilsko zakonodajo in regulativne zadeve, zato je pobudo soustanovil iz zaupanja, da lahko izboljšana reja rastlin pomaga prehodu na gospodarstvo, ki temelji na biološkem gospodarstvu.


Dick Bakker

Jibbe trenutno študira biotehnologijo in je ta pobuda soustanovila prispevek k zakonodaji EU za pomoč pri izvajanju učinkovitih in varnih politik vzreje rastlin.

Jibbe Keulen

Martina študira varnost v prehranski verigi s specializacijo iz zakona o živilih. Pobudo je soustanovila, saj je prepričana, da je za varno, odgovorno in trajnostno uporabo novih tehnik gojenja rastlin v EU nujno potrebna posodobitev zakonodaje.

Martina Helmlinger

Lilli si prizadeva za magisterij iz poljščin, zato je soustanovila to pobudo za prispevek k rešitvam svetovnih izzivov, kot so varnost preskrbe s hrano, okoljska trajnost in podnebne spremembe.

Lilli Schütz

Fawad je magistrski študent biotehnologije z znanjem ekonomije in je soustanovil to pobudo za spodbujanje prepotrebnih biotehnoloških inovacij.

Fawad Omar

Miguel preučuje rastlinsko biotehnologijo in skrbi za prihodnost žlahtnjenja rastlin v Evropi. To pobudo je soustanovil za prispevanje k varnosti hrane in varnosti za naslednje generacije.

Miguel Leitão

Miltiadis študira magisterij iz menedžmenta, ekonomije in potrošniških študij znanosti o življenju. To pobudo je soustanovil, ker verjame, da se lahko kmetijska podjetja z uporabo NPBT preusmerijo k bolj trajnostnemu poslovanju, hkrati pa povečujejo pridelek.

Miltiadis Roidis

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now