Ismerje meg polgári bizottságunkat!

Mi, a polgári kezdeményezés indítói egy csapat egyetemista vagyunk az EU 8 tagállamából. Tanulmányaink során, a Wageningeni Egyetem és Kutatóintézetben találkoztunk, és azért indítottuk ezt a kezdeményezést, hogy előmozdítsuk a felelős mezőgazdasági innovációt az EU-n belül.

Élelmiszerbiztonsági, jogi, környezetvédelmi, növénytudományi, közgazdasági és biotechnológiai háttérrel rendelkezve egyesítettük erőinket, hogy az Európai Bizottságot cselekvésre ösztönözzük. Célunk a növénynemesítésre vonatkozó elavult EU-s jogszabályok megújítása.

Szeretne többet megtudni? Szívesen várjuk kérdéseit és észrevételeit itt!

Lavinia állatorvos, jelenleg mesterképzés keretében tanul élelmiszerbiztonsági jog és szabályozási ügyek szakon. A kezdeményezéssel célja, hogy progresszívabb és fenntarthatóbb mezőgazdasági gyakorlatok honosodjanak meg az EU-ban.

Lavinia Scudiero

Oli élelmiszerjogot és szabályozási ügyeket tanul. Célja az élelmiszerbiztonsága EU-s jogi szabályozásának fejlesztése, jobbá tétele.

Oli Svilečić

Eva biotechnológiával foglalkozik, jelenleg menedzsment, közgazdaság és fogyasztói szokások szakos hallgató. A kezdeményezéssel célja előmozdítani az innovációt és fejlődést a mezőgazdaságban.

Eva Bataller Perelló

Dick élelmiszerbiztonsági jogot és szabályozási ügyeket tanul, és meggyőződése, hogy a minél fejlettebb növénynemesítés segítheti elő a biológiai alapú gazdaságot.

Dick Bakker

Jibbe jelenleg biotechnológiát tanul, és szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy az EU jogszabályai elősegítsék a hatékony és biztonságos növénynemesítési gyakorlatot.

Jibbe Keulen

Martina élelmiszerlánc biztonsági tanulmányokat folytat, ezen belül is élelmiszerbiztonsági jogra specializálódott. Azért indította többekkel együtt a kezdeményezést, mert meggyőződése, hogy elkerülhetetlen a jogi szabályozás megújítása az új növénynemesítési technikák biztonságos, felelős és fenntartható használata érdekében.

Martina Helmlinger

Lilli növénytermesztés szakon végzi a mesterképzést, célja a globális kihívások (élelmiszerbiztonság, fenntartható környezet és klímaváltozás) megoldásaihoz való tevékeny hozzájárulás.

Lilli Schütz

Fawad biotechnológia szakos hallgató, közgazdasági végzettséggel. Célja a szükséges biotechnológiai innováció előmozdítása.

Fawad Omar

Miguel biotechnológiát tanul és aggodalommal tekint a növénynemesítés európai jövőjére. Célja az élelmiszerbiztonság és az -ellátás biztonságának megteremtése a következő generációk számára.

Miguel Leitão

Miltiadis menedzsment, közgazdaság és fogyasztói szokások szakra jár. Hisz abban, hogy az új növénynemesítési eljárások és az agrobiznisz el tud mozdulni a fenntarthatóbb működés irányába növekedő terméshozamok mellett is.

Miltiadis Roidis

© 2019 by Grow Scientific Progress. Created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now